onsdagen den 11:e mars

Oj, vad dagarna bara går! Snö ute igen, vem beställde den??? Inte jag iaf!!! Längtar efter sol och värme!!!

lördagen den 7:e mars

Skönt med lördag!! Äckligt med blötsnö!!

Ikväll blir det Andra chansen live i Himmelstalundshallen, det blir trevligt;)!

fredagen den 6:e mars

Som vanligt bästa kvällen på veckan. Är lagom fredagsslö och jag har hela helgen ligger framför mej ;)!!

Dagen har bestått av:

arbete
dammsugning
god mat
dans på tv
skrivuppgift, sistaminuteninlämnad

torsdagen den 5:e mars

Har tydligen tömt halva väskans innehåll på kontoret, skit också en del grejer där som jag verkligen skulle behöva just nu.
Har varit hos läkaren på em, han förklarade att det fel som jag har haft i knät är ovanligt, men att det nu är borta. Så jag har fritt fram och börja träna även ben. Allt som inte gör ont är ok, Tjohoo!! Så det blev en del benmaskiner på gymmet idag om än med låga vikter. Dessutom 30min på motionscykel. Nu hoppas jag att det ömma och svullna på knäskålen efter opertionen ska försvinna fort!! Var verkligen en korkad idiot och ställde mig gymvågen. Nytt viktrekord, fy faan vad duktigt jag har tuggat i mig alldeles själv!!!! Det är ju inte undra på att allt i garderoben sitter som skit!!! Jag blir så himla trött på mig själv!!!!!

tisdagen den 3:e mars

Snön som kom igår är i stort sett borta igen, skönt!

Äntligen kom jag iväg till gymmet, väldigt frustrerande att gå i snigeltakt på löpbandet och inte köra några benövningar, men ändå. Jag är lite på g iaf.

måndagen den 2:e mars

Första dagen på denna arbetsvecka avklarad! Ute faller snön, vill inte ha snö nu!!!!

Igår blev jag hellurad ;), fick min 40 år present i förskott (jag är ju 39 jÄÄÄÄttelänge än)!!! Så i mitten på maj åker N och jag på en spahelg till Hasseludden, LÄNGTAR!!!! Så HÄRLIGT!!!!!!!



söndagen den 1:a mars

Ny månad, vårmånad dessutom, härligt!! Det är ljusare och det tycker jag är himla skönt!!!

Vaknade imorse av sambons klocka, han var rädd att missa något av vasaloppet?!? Själv somnade jag om nästan en timma till. Funderar på att ta en promenad, den första på evigheters evigheter.


RSS 2.0