söndagen den 30:e maj

bergodalbana =(


fredagen den 27:e maj

Det är snart juni och här sitter jag i köket och värmer mig vid braskaminen...... visst är det mysigt...... men nu ska det ju vara ljuma sköna kvällar så man kan sitta ute och njuta!!
Imorgon drar vi till Hallsberg för att kolla på när dottern spela handbollscup.


onsdagen den 26:e maj

Det blev en rätt lyckad shoppingtur på ca 2 timmar igårkväll. Men oj vad trötta vi var efteråt, beslutet om att äta räckmackor igår, TISDAG, kändes rätt då, men va faan ska vi göra med onsdagstraditionen nu, hitta på något annat eller äta räckmackor 2 kvällar i rad??? Återstår att se.......

tisdagen den 25:e maj

=LÖN =)!! Men redan ikväll efter jobbet kommer delar av den vara ett minne blott....... Ska shoppa lite smått och gått till dottern och så behöver vi även fylla på ett allt för ekande kylskåp. Men va fan pengar är väl till för att rulla eller?!? Dags för att ta sig an ännu en dag på kontoret.

måndagen den 24:e maj II

Sitter här i min ensamhet och tar mig för absolut ingenting för tillfället. Lagat mat, ätit mat, är trött och har gett mig själv 10000000 anledningar till att jag inte behöver iväg och göra någon form av fysisk aktivitet idag....... Jag erkänner villigt att jag svalde dem alla med hull och hår!!

måndag den 24:e maj

Jaha, så var det vardag igen......?!?
Utanför vårt skitiga köksfönster lyser solen från en blå himmel och jag har inget behov alls att gå iväg hemifrån idag.


söndagen den 23:e maj

Helgen har som vanligt bara försvunnit.........! Gårdagen tillbringades i trädgården och rensning av rabatter, men har även avnjutit kvällens middag ute. MMMM, underbart skönt!!
Idag har dottern och jag varit hos mormor och morfa en sväng, jag fick lite PernillaWahlgrenfärg (ljus guldbrun) i mitt matta och gråslingade hår ;)! Barnen lurade oss till inköp av onyttig snabbmat, så nu står magen på fyra hörn....=(.......urk.....!

fredagen den 21:e maj

Då ligger det en snart en orörd helg framför fötterna på oss. Hoppas att det blir en skön och trivsam sådan! 

torsdagen den 20:e maj

Hualigen vad det bär emot! Sovmorgon, långfrukost och bara vara ute och njuta av årstiden, det skulle jag vilja just nu!! Men verkligheten ser inte riktigt ut på det sättet........

onsdagen den 19:e maj II

Det finns så mycket jag vill göra, fixa, skapa. Ändå sitter jag fast och tar mig inte för ett skit.....

onsdagen den 19:e maj

Det är lite mycket som inte är kontrollbart just nu och det tycker jag är fruktansvärt påfrestande!!!
Annars blev det ett svettigt spinningpass igår kväll jobbigt men kul. Får se om jag kan lyckas få till en träning eller jogging till kvällen, men det finns ett hem som behöver uppryckande vård också..........
Dags att fixa matlådan och åka till kontoret.

söndagen den 16:e maj

Hokus pokus, så plötlsigt var 4 (FYRA) lediga dagar i stort sett slut......??????!!!!???? Igår efter att föräldralaget spöat(vi tror det iaf) tjejerna i handboll i sporthallen, så kunde jag äntligen sitta ute och njuta med kaffe och bok på altan i solsken =)!! Idag har kroppen fått slitit med lite riktgit kroppsarbete, jobbigt men rätt skönt. Jag skulle helt klart kunna tänka mig ett mer fysiskt arbete till vardags och inte bara nöta min feta röv på en kontorsstol dagarna i ände!! Men nu väntar en kväll i idrottens tecken, fotboll och hockey ska avnjutas ifrån soffläge, för det är jag värd =)!

fredag den 14:e maj del II

Skönt, nu är avslutningskläder till dottern fixade. Hittade dessutom lite till mig själv inne på Flash, de hade erbjudande, ta 3 betala för 2 på allt i butiken, så huxflux hade jag tjänat 199:- ;)?!! Det blev en fika på Weynes coffee, så jag åker på att laga mat i alla fall under eftermiddagen. Har plocka undan lite och ska nu ta tag i det STORA tvättberget. Så var det med den hushållssysselfria dagen ;). Men det känns helt ok att bara går runt och fixa och dona, njuter i fulla drag av denna bonusdag =)!!

fredag den 14:e maj

Så skönt med ett par extra dagar ledigt!!! Lite stökigt var det allt när delar av familjen i omgångar skulle iväg imorse, men men, det är väl sånt man får ta ;).
Dottern och jag ska dra ut till Hageby och reka läget lite i affärerna. Farmor skulle ha gjort oss sällskap men hade blivit förkyld under natten stackarn, så vi får helt enkelt klara oss själva. Och det ska jag säga, är vi tjejer i den här familjen ruskigt duktiga på ;)! Det får bli lunch ute, känner för att smita undan allt vad hushållssysslor heter!! För övrigt så ska vi nog även ära idrottsparken med ett besök till kvällen, förra året blev det förlust på samtliga tre matcher jag såg, så hoppas inte för mycket på kvällens match ;)!
Njut av dagen!

RSS 2.0